BeGlobal biedt het ‘BeGlobal Brandstore concept’. Het mooie aan de brandstore is dat dit één platform is voor al jouw promotionele producten en gifts, helemaal in jouw eigen huisstijl. Eigenlijk dus jouw interne webshop. Geen losse bonnetjes meer voor de bos bloemen voor een relatie of zieke collega. Alle aankopen worden samengevoegd op de automatische maandfactuur. Daarnaast ontvang je nauwkeurige rapportages en overzichten van de budget niveaus. In de komende edities van onze Building Brands nieuwsbrief, vertellen we je alles wat je wilt weten over de BeGlobal Brandstore.

Waarborging
Kort samengevat waarborgt de BeGlobal Brand- en Giftstore de uitstraling van jouw merk of bedrijf (brand compliance). Ook heb je met de CollectDeal duidelijk zicht op je uitgaven en kun je gezamenlijk goedkoper inkopen. Je voorraad is in goede handen met ons ‘never out of stock systeem’.

Ingewikkeld? Nee hoor. BeGlobal ontzorgt je, bouwt en onderhoudt jouw Brandstore. We gaan je de komende nieuwsbrieven meer vertellen over de voordelen op het gebied van gezamenlijk inkopen, administratieve afhandelingen, voorraadbeheer enzovoorts. Ben je nieuwsgierig en wil je direct meer weten? Neem dan contact met ons op via info@beglobal.nl. Om je bekend te maken met de mogelijkheden kunnen wij een demo omgeving voor je creëren zodat je een goede beleving hebt van hetgeen de BeGlobal Brandstore voor jouw organisatie kan betekenen.