Case Studies

De ING ziet de medewerkers en relaties als ambassadeurs van hun merk. Met het motto ‘do your thing’ ontwerpen wij duurzame product media voor medewerkers en relaties. Deze producten houden wij in opslag in ons nieuwe magazijn en kunnen uit de door ons ontworpen brandstore worden besteld. We geven 2 voorbeelden.

Trolley
Voor een duurzame actieve uitstraling ontwierpen wij de unieke ING trolley gemaakt van recyclede PET flessen met een logo embossing en in ING oranje.

Sneakers
Deze gave duurzame sneakers hebben écht een ING uitstraling en zijn gekozen uit verschillende branding opties. 

Een populair product voor interne campagnes en opgenomen in de ING staff store.

Össur is wereldleider op het gebied van orthopedie en zorgt voor de mobiliteit van mensen over de hele wereld. Vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven worden orthopedische hulpmiddelen ontworpen en geproduceerd. De resultaten zien wij ook bij de sporters van de Paralympische Spelen. Beglobal zorgt voor de wereldwijde product media van Össur. 

In  de transitie naar een duurzame bedrijfsvoering stelden wij voor de polybags als verpakking van de Össur shorts te vervangen door een herbruikbare duurzame verpakking.  Een verpakking met een tweede leven zoals bijvoorbeeld voor fruit en groente bij het boodschappen doen.  Of voor losse spullen op reis in je koffer. De ontvanger van de short wordt geïnspireerd door de verschillende mogelijkheden van hergebruik van de verpakking.

Ben je geïnteresseerd in duurzame oplossingen? Vraag informatie aan bij info@beglobal.nl 

 

Milwaukee bestaat al meer dan 100 jaar en levert innovatief en hoogwaardig elektrisch gereedschap en beschermingsmiddelen voor de professionals. Naast hun focus op kwaliteit, zet Milwaukee zich in voor afvalbeperking en een schonere planeet. Samen met Milwaukee hebben we oude gereedschapskoffers hergebruikt voor een kerstgeschenk, daardoor werden afvalstromen beperkt en grondstoffen bespaard. 

Een Milwaukee koffer als verpakking voor het kerst-geschenk voor hun klanten. Wij hebben een duurzame inlay ontworpen zodat het cadeau een mooie uitstraling kreeg en onderweg heel bleef.

Als dat geen upcyclen is!

Wil je dat wij meedenken hoe we ook jouw bedrijfsafval kunnen beperken? Neem contact met ons op via info@beglobal.nl

Het Grafisch Lyceum Rotterdam  is dé vakinstelling in Nederland als het gaat om het opleiden van creatievelingen op het gebied van media, entertainment en technologie. Wij zien het als een compliment dat het Grafisch Lyceum voor BeGlobal heeft gekozen als hun leverancier voor product media.
WE’AR GLR, dat is de naam van de eigen merchandise-lijn van het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Zomerassortiment
Onze Studio stond te trappelen om te beantwoorden aan de vraag van Het Grafisch Lyceum om een zomer-assortiment te ontwerpen met een kledinglijn  voor de studenten en relaties. En dan kleding die écht wordt gedragen.

Picnic is de snelst groeiende online supermarkt van Nederland. Iedereen kent de kleine Picnic bezorgauto’s die hun weg vinden in de plaatsen waar Picnic is gevestigd. 

Winterset
Als onderdeel van een kerstgeschenk ontvingen de medewerkers een warm cadeau. Hiermee val je op en wordt Picnic onder de aandacht gebracht.

Wil je ook een premium voor je klanten dat meer omzet genereert? Mail naar info@beglobal.nl

Kersthanger
Voor klanten die een kerstrecept bestelden, ontwierpen wij een kersthanger in eigen ‘ePV’ vorm voor in de kerstboom. Het materiaal is van duurzaam glas en komt vast volgend jaar weer in de kerstboom. De actie was geslaagd, want er zijn meer kerstrecepten besteld.