Case Studies

De ING ziet de medewerkers en relaties als ambassadeurs van hun merk. Met het motto ‘do your thing’ ontwerpen wij duurzame product media voor medewerkers en relaties. Deze producten houden wij in opslag in ons nieuwe magazijn en kunnen uit de door ons ontworpen brandstore worden besteld. We geven 2 voorbeelden.

Trolley
Voor een duurzame actieve uitstraling ontwierpen wij de unieke ING trolley gemaakt van recyclede PET flessen met een logo embossing en in ING oranje.

Sneakers
Deze gave duurzame sneakers hebben écht een ING uitstraling en zijn gekozen uit verschillende branding opties. 

Een populair product voor interne campagnes en opgenomen in de ING staff store.

Het Grafisch Lyceum Rotterdam  is dé vakinstelling in Nederland als het gaat om het opleiden van creatievelingen op het gebied van media, entertainment en technologie. Wij zien het als een compliment dat het Grafisch Lyceum voor BeGlobal heeft gekozen als hun leverancier voor product media.
WE’AR GLR, dat is de naam van de eigen merchandise-lijn van het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Zomerassortiment
Onze Studio stond te trappelen om te beantwoorden aan de vraag van Het Grafisch Lyceum om een zomer-assortiment te ontwerpen met een kledinglijn  voor de studenten en relaties. En dan kleding die écht wordt gedragen.

Picnic is de snelst groeiende online supermarkt van Nederland. Iedereen kent de kleine Picnic bezorgauto’s die hun weg vinden in de plaatsen waar Picnic is gevestigd. 

Winterset
Als onderdeel van een kerstgeschenk ontvingen de medewerkers een warm cadeau. Hiermee val je op en wordt Picnic onder de aandacht gebracht.