Wat is product media?

Op zoek naar inspiratie?

In onze webshop vind je producten die jouw merk versterken.

Wist je dat product media een enorm bereik hebben en dat onderzoek heeft uitgewezen dat 84% van promotionele items langer dan een half jaar in bezit zijn van de ontvanger? En een promotioneel item heeft een hoge contact frequentie en wordt gemiddeld eens per dag gebruikt. Verder op deze pagina vind je weetjes over het gebruik van onze producten.

Promotionele producten, premiums of geschenken, wij noemen ze product media vind je allemaal in onze webshop. Advies nodig? Onze ervaren medewerkers nemen hun vak serieus en helpen je graag jouw merk te ondersteunen.

Kracht van product media
Bij BeGlobal geloven we dat de kracht van product media verder gaat dan alleen het geven van een geschenk. Het gaat om het achterlaten van een blijvende herinnering. Jouw relaties en medewerkers gebruiken allemaal product media.  Met de keuze van het juiste geschenk helpen we jouw verhaal te vertellen en een onuitwisbare herinnering achter te laten.

Weetjes

 

  • Promotionele items bereiken meer mensen dan radio of tv 
    Promotionele items bereiken 89% van de bevolking van 14 jaar of ouder (op een gemiddelde dag) – meer dan elk ander medium.*
  • Herinnering van merk of bedrijfsnaam  
    Reclame door promotionele items wordt tweemaal zo vaak herinnerd dan door televisie.*
  • Langetermijneffect
    84% van de promotionele items zijn al langer dan een half jaar in het bezit van de ontvanger.*

*Bron: ‘Advertising impact of promotional items’ voor GWW

Advies nodig?

Wij nemen ons vak serieus en helpen je graag  jouw merk te ondersteunen.