Custom Made

Exclusief

Wist je dat product media een groter bereik hebben dan televisie en radio? En wil je écht opvallen bij je relaties en je merk extra onder de aandacht brengen? Denk je aan een custom made product dat naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit? Kom in contact met ons creatieve team want wij bieden ook speciaal op maat gemaakte producten aan, die exclusief voor jou worden ontworpen of bewerkt.

Creatieve geest

Ons proces begint met het begrijpen van jouw wensen en behoeften. En met jouw input en op basis van jouw huisstijl gaan onze creatieve geesten aan het werk. Uit een aantal ontwerpen kun je je keuze maken. En in samenwerking met onze producenten zorgen wij voor een productie model.

Het resultaat?

Een functioneel en duurzaam product passend bij jouw merk!

Kracht van product media

Bij BeGlobal geloven we dat de kracht van product media verder gaat dan alleen het geven van een geschenk. Het gaat om het achterlaten van een blijvende herinnering. Jouw relaties en medewerkers gebruiken allemaal product media. Met de keuze van het juiste geschenk helpen we jouw verhaal te vertellen en een onuitwisbare herinnering achter te laten.