Sociaal

Vind jij sociaal ondernemen net als wij niet een optie maar een must? 

Met meer dan 20 jaar ervaring en als een van de grotere leveranciers van product media nemen wij graag onze verantwoordelijkheid op het gebied van MVO en duurzaamheid. Binnen onze branche lopen wij graag voorop en werken conform ISO normeringen. Je kan van ons verwachten dat wij deze eisen ook stellen aan onze leveranciers. Want als je kiest voor BeGlobal, dan kies je voor zekerheid en betrouwbaarheid.

Wij zijn sociaal betrokken en ondersteunen het paralympisch zwemteam, de Stichting Alpe d’Huzes, de Excelsior Foundation, Rotterdam Topsport, De Eendracht, The Boost en Werkwaardig. 

Zwemmen is voor mensen met een beperking (para-zwemmen) een van de meest toegankelijke manieren om toch lekker te kunnen sporten. De lage impact en het vrije gevoel in het water maken het met visuele, auditieve, geestelijke of lichamelijke beperkingen de ideale sport om te beoefenen. De KNZB werkt er hard aan om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten zwemmen.

Bondscoach Bram Dekker over de samenwerking: “Met de steun van BeGlobal kunnen we het para-zwemmen in Nederland verder vooruit helpen en onze maatschappelijke impact vergroten.”

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’

Wij verzorgen belangeloos de merchandising materialen voor Stichting Alpe d’HuZes. 

Ondersteuning voor CliniClowns

Wij zijn trots om de CliniClowns te ondersteunen in hun waardevolle werk. Met hun inzet brengen zij vreugde en verlichting aan kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen. Wij geloven in de kracht van een glimlach en zijn blij een steentje te kunnen bijdragen aan hun missie. Samen maken we het verschil!

BeGlobal draagt bij aan jouw duurzame en sociale ambities.