De kerstdagen staan weer voor de deur, voor veel mensen dit jaar vier vrije dagen om samen met geliefden door te brengen. December is traditioneel ook de maand om terug te kijken én alvast vooruit te blikken. Dankzij klanten zoals jij hebben wij bij BeGlobal in 2023 weer een mooi en dynamisch jaar mogen beleven. We blikken dan ook graag nog even met je terug.

Om ons 20-jarig bestaan en de afronding van een succesvol 2022 te vieren, genoten wij in maart dit jaar van een geslaagd teamuitje naar Barcelona. Onze collega’s zijn trots op het team, maar vooral ook op alle klanten die ons het afgelopen jaar weer mooie opdrachten hebben gegund om mee te bouwen aan hun merk.

Ook verhuisden we dit jaar ons magazijn en showroom naar Capelle aan den IJssel, langs de A20. In het grotere magazijn spelen we beter in op de toenemende vraag van fulfilment. In de ruime en lichte showroom staan veel artikelen en projecten gepresenteerd om jou te inspireren. Deze stap hebben we uiteraard gezet om je daar nog beter van dienst te kunnen zijn. Dat dit niet onopgemerkt blijft, blijkt wel uit het feit dat wij in 2023 een eervolle vermelding mochten ontvangen als leverancier van het jaar!

We werkten het afgelopen jaar ook aan ons eigen merk, met o.a. een nieuwe website met een frissere, moderne uitstraling die uitstekend past bij onze kernboodschap. Ook lanceerden wij een nieuwe bedrijfsfilm, waarin we laten zien hoe we jou als klant kunnen helpen met product media voor jouw bedrijf. Heb je deze nog niet gezien? Bekijk hem hier

Op 5 oktober 2023 hebben we wederom de BeGlobal Marketing Experience mogen organiseren, waar onze gasten niet alleen getrakteerd werden op een gezellige sfeer, Spaanse klanken en overheerlijk eten, maar vooral op een schat aan nieuwe ideeën en inzichten over product media en Artificial Intelligence (AI).

We hopen ook in 2024 als team weer creatief voor en vooral mét je aan de slag te gaan om ook komend jaar weer tot een succes te maken. We wensen je fijne feestdagen en een gezellig oud en nieuw. 

Feestelijke groet, 

André Noordwijk, Marco Horneman en het hele BeGlobal team.