Op 5 oktober 2023 hebben we bij Excelsior de BeGlobal Marketing Experience mogen organiseren, en wat een dag was het! Onze gasten werden niet alleen getrakteerd op een gezellige sfeer, Spaanse klanken en overheerlijk eten, maar vooral op een schat aan nieuwe ideeën en inzichten over product media en Artificial Intelligence (AI).

Nieuwste product media
Onze partner leveranciers hebben de leukste en nieuwste product media gepresenteerd. De gasten werden geïnspireerd door de mogelijkheden voor hun toekomstige marketingstrategie. Het was leuk om te zien hoe enthousiast iedereen was!

Trendwatcher Vincent Everts onthulde de kracht van AI
Een ander hoogtepunt van de dag was de presentatie van trendwatcher Vincent Everts. Hij deelde waardevolle inzichten over de nieuwste tools en ontwikkelingen binnen AI en liet zien hoe deze van onschatbare waarde kunnen zijn voor toekomstige projecten en initiatieven. Onze gasten werden geïnspireerd en gestimuleerd om nieuwe mogelijkheden binnen AI te verkennen.

Goodiebags vol inzichten

Iedereen ging niet alleen naar huis met een glimlach op hun gezicht, maar ook met een goedgevulde goodiebag boordevol verrassingen én een flinke dosis nieuwe inzichten.