Keuzestress is een vorm van stress die veroorzaakt wordt doordat iemand overspoeld wordt met informatie die afgewogen moet worden om een ‘goede’ keuze te kunnen maken. Soms is de keuze zelf complex, maar vaker nog is het enorm toegenomen aantal mogelijkheden de oorzaak van keuzestress.
In de jaren 80 had je twee televisiezenders, en keek je rustig een hele avond tv. Tegenwoordig zap je rusteloos langs meer dan 100 kanalen en weet je nog steeds niet wat je wilt zien. En ondanks het feit dat jongeren tegenwoordig kunnen kiezen uit talloze geschikte opleidingen, is de uitval in het eerste jaar hoger dan ooit.

Uit onderzoek is gebleken dan kiezen eenvoudiger is wanneer de keuze beperkt is. Een keuze maken voor een promotioneel product waarbij mogelijkheden eindeloos veel zijn is stukken eenvoudiger wanneer je gebruik maakt van onze brandstore. Waar jouw collega’s kunnen kiezen uit een zorgvuldig samengestelde selectie producten. Zonder keuzestress!

De producten in de brandstore zijn voorzien van logo en kunnen snel worden geleverd. En een keer per maand ontvang je een factuur met vermelding van alle kostenplaatsen. Ook geen stress voor de administratie dus!

Bel of mail ons en wij gaan graag voor je aan het werk.