Misschien heb je er wel eens aan gedacht dat het handig zou zijn als jouw collega’s uit een vastgesteld assortiment product media (promotionele producten of relatiegeschenken) kunnen kiezen. Mogelijk kwam je toen tot de conclusie dat het lastig is om de juiste productkeuzes te maken en dat het een uitdaging is een voorraad aan te leggen. Wij kunnen je echter geruststellen. Wij helpen je met het samenstellen van een assortiment met een kleine kernvoorraad. Over de opslag van de voorraad hoef je jezelf geen zorgen te maken. Dat kan in ons magazijn.
Wij kunnen zorgen voor een uitgebreid assortiment waaruit kan worden gekozen. De producten in de brandstore zijn voorzien van logo en kunnen snel worden geleverd.

Met een brandstore creëer je overzicht en maak je je collega’s blij. Niet in de laatste plaats de collega’s van de administratie, want wij sturen een maand factuur met daarop de vermelding van alle kostenplaatsen. Niet langer dat gedoe met losse bonnetjes. Handig? Er kan nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van budgetten of autorisaties voor bevoegde personen. Ben je nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een demo omgeving zodat je kunt ervaren wat een brandstore voor jouw organisatie kan betekenen. Bel of mail ons en wij gaan voor je aan het werk.