Het jaar loopt op zijn einde. De kerstdagen staan voor de deur. Kerstpakketten worden uitgedeeld en de plannen voor het kerstdiner worden gemaakt. December is de maand van het geven (en krijgen) en dé maand bij uitstek om terug te kijken en vooruit te blikken. Wij realiseren ons maar al te goed dat wij iedere stap die we hebben gezet en die nog gezet gaat worden, niet hadden kunnen zetten zonder jou. Daarom delen we graag een kort overzicht van het afgelopen jaar en een vooruitzicht op het komende jaar van BeGlobal met je.
2022 was voor BeGlobal een bijzonder jaar waarin we ons 20 jarige jubileum mochten vieren. We hebben mooie stappen gezet op het gebied van duurzaamheid door bijvoorbeeld het behalen van Ecovadis Platinum en we werden uitgeroepen tot Leverancier van het Jaar. Ook heeft BeGlobal een mooie groei mogen doormaken met de overname van Imhotep. Ons Managementteam is uitgebreid met Marco Goedegebuure als Sales Manager en Thecla Angevaare als Operational Manager en we hebben een interne marketing afdeling opgericht. Daarnaast hebben wij de eer ons sinds dit jaar trotse sponsor van de KNZB te mogen noemen en dan met name van het paralympisch zwemteam. Ook hebben we de sponsoring van de Alpe d’Huzes voortgezet.

2023 staat in het teken van het verhuizen naar ons nieuwe pand in Capelle aan den IJssel. Hier zullen onze showroom en ons magazijn hun intrek gaan nemen. Zo kunnen wij jou nog beter van dienst zijn. Ons kantoor blijft gevestigd op de vertrouwde locatie in Waddinxveen. Verder blijven wij investeren in alles wat te maken heeft met duurzaamheid en zijn we de weg ingeslagen naar het behalen van ISO 27001. Dit is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Uiteraard zijn we al druk plannen aan het maken voor een nieuwe editie van onze Marketing Experience en kijken we vooral heel erg uit naar alles wat nog gaat komen. We hopen ook in 2023 te mogen bijdragen aan het ‘verder op de kaart zetten van jouw mooie merk’ en horen graag hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

Uiteraard wensen wij jou en iedereen om je heen hele mooie dagen. Een gezellige en smakelijke kerst en een leuk oud en nieuw. Wij spreken elkaar weer in het nieuwe jaar!

Feestelijke groet,

Andre Noordwijk, Marco Horneman en het hele BeGlobal team!