Wij zijn trots te vermelden dat BeGlobal – naast de ISO 14001 (milieubeheer) en de ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) nu ook ISO 27001 gecertificeerd is. ISO 27001 is een internationale standaard die gaat over informatiebeveiliging. 

Voor BeGlobal betekent het implementeren van ISO 27001 dat we een gestructureerde aanpak hebben voor het beveiligen van onze informatie. Zo stellen wij de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van onze informatie zeker. Privacy en cybersecurity zijn bij ons altijd al hoge prioriteit.

Door dit certificaat weet jij, onze klant, dat wij de data beveiligen conform de wereldwijd meest gebruikte norm en dat we een gestructureerde aanpak hebben voor het beveiligen van onze informatie. Zoals het veilig beheren van vertrouwelijke klantinformatie, waaronder NAW- of budgetgegevens. Of het veilig aanbieden van klant specifieke webshops waarbij jij als besteller altijd via een beveiligde verbinding een bestelling plaatst.

Kortom, we nemen technische en organisatorische maatregelen om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van jouw informatie te waarborgen.